Circus Markeent treedt op voor ‘hoog geëerd publiek’

De peuters van kinderopvang Humankind en de kleuters van basisschool het Dal verzorgden samen in de speelzaal van Markeent een spetterend optreden als afsluiting van het Circus project. Dit thema stond vanuit het VVE thuis programma centraal bij de peuters en de kleuters.

Helaas mochten er vanwege de corona-maatregelen geen ouders als publiek aanwezig zijn. Dit maakte de spanning voor de kinderen er niet minder om. Sommige artiesten waren volgens de ouders om 6.30 uur al startklaar voor hun optreden die ochtend.

De acrobaten, jongleurs, gewichtheffers, koorddansers, clowns en leeuwentemmers kregen een daverend applaus van de kinderen die coronaproof in hun ‘eigen bubbel’ genoten. Gelukkig is de voorstelling opgenomen en kan publiek online thuis van dit geweldige optreden genieten.