Magical World of Circus verwondert het hooggeërd publiek in Weert

Deze week wordt in Weert de circusshow ‘Magical World of Circus’ van Sandor Donnert opgevoerd. Hoewel het circus misschien kleiner oogt ten opzichte van andere circussen die in Weert te zien waren, doet dit niets af aan de kwaliteit van de show.

De show bevat zowel talent van eigen bodem, zoals de razendsnelle diabolo’s van Ezra Veldman en de komische act van Clown Marco Mariani, als internationaal bekroonde artiesten die adembenemende stunts laten zien in de lucht boven de circuspiste.

Het duo Melanconio en miss Stefania tonen bijvoorbeeld bijzondere kunsten boven in de nok van het circus, terwijl de Skating Donnerts het publiek versteld doen staan met hun spectaculaire rolschaatsacrobatiek.

Tijdens deze circusvoorstelling wordt er interactie gezocht met het aanwezige publiek, wat leidt tot grappige taferelen en de show nog leuker maakt.

De show trok zondag veel mensen naar de circustent aan de Maaslandlaan en het was een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Gemist? Maandag 10 april wordt er nog een voorstelling gegeven om 14:00 uur.

Meer informatie en ticketverkoop vind je via de website: www.magicalworldofcircus.com. Volg het circus ook op Facebook via: www.facebook.com/magicalworldofcircus.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel