Verbouwing dierenkliniek Boshoven nadert voltooiing

1 reactie

De verbouwing van de dierenkliniek op Boshoven verloopt volgens planning. Het is een ingrijpende klus en dat kost ook de nodige tijd.

Zo werd de volledige voorgevel vervangen. Ook de muren, het plafond en vloer werden volledig gestript. De kliniek was gedateerd met als gevolg dat er gebreken ontstonden. Dierenartsenpraktijk Ell, eigenaar van de praktijk op Boshoven, besloot daarom om geld te investeren in de vernieuwing.

De kliniek is opnieuw ingericht en de vloeroppervlakte is verdubbeld. De voormalige wachtkamer wordt de nieuwe behandelruimte. De entree en wachtruimte worden volledig vernieuwd en zullen zich in een nieuw gedeelte bevinden. Zodra de nieuwe spreekkamers in gebruik genomen worden zal de tijdelijke unit buiten worden weggehaald.

Naar verwachting wordt de verbouwing eind juni afgerond. Een open dag zit er vanwege de corona-maatregelen momenteel niet in, maar wellicht is dat wel mogelijk tijdens wereld dierendag op 4 oktober.

Bij de dierenkliniek aan de Hoogveldstraat in de wijk Boshoven kun je terecht voor de zogenoemde ‘eerstelijns’ zorg voor gezelschapsdieren. Voor uitgebreide behandelingen kun je nog altijd terecht bij de hoofdvestiging in Ell.

Bekijk een video via: https://youtu.be/xqp_4UJw124

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie