Bakkerij Broekmans steekt winkel in nieuw jasje

Bakkerij Broekmans werkt momenteel aan een metamorfose van de bakkerijwinkel aan de Maaspoort in Weert.

Twee jaar nadat Bakkerij Broekmans de bakkerijwinkel van Korsten had overgenomen werd het tijd om het volgens het concept van Broekmans in te richten. De oude inrichting paste niet bij het beeld wat het familiebedrijf wil uitstralen.

Het interieur van de vorige winkel is er helemaal uit gehaald. Vervolgens is er een nieuwe tegelvloer gelegd. Momenteel worden de nieuwe stellingen geplaatst en later deze week volgt de verlichting.

De winkel aan de Maaspoort is de eerste winkel in Weert die volgens het nieuwe Broekmans-concept wordt ingericht. De afgelopen periode werden andere vestigingen buiten Weert al aangepakt. De winkel op Moesel volgt op een later moment.

Noodwinkel

Om klanten toch te kunnen blijven helpen tijdens de verbouwing, is er een noodwinkel ingericht. Deze is via de parkeerplaats aan de zijkant van het pand bereikbaar. Als alles volgens planning verloopt kan de vernieuwde winkel komende maandag worden geopend.