Keurslager Van Brussel heeft wat te vieren en trakteert

Een 60-jarig jubileum en goud voor de barbecueworsten van Keurslager Van Brussel. Dat laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan bij de slager in de Muntpassage.

Vorig jaar vierde Keurslager Van Brussel het 60-jarig jubileum. Toen was er nog geen mogelijkheid om een feestje te vieren, maar dat willen ze dit jaar wel doen. In februari kregen de klanten een plantje mee, met Moederdag kregen de moeders een roos mee en nu is het de beurt aan de vaders.

Komende zondag is het Vaderdag. Daarom krijgen alle vaders een lokaal gebrouwen blond biertje met een tint van perzik en pittige nasmaak. Donderdag werd het “Vaderdag Blond” gepresenteerd. Dit bier is gebrouwen door Brouwerij In De Nacht.

Goud voor barbecueworsten

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecueworst, Jalapeño barbecueworst en Zuid-Afrikaanse braaiworst van Keurslager Van Brussel uit Weert uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworsten van hoge kwaliteit zijn en heeft dat bekroond met een score van meer dan 94 punten. En dat betekent goud voor deze barbecueworsten! De jury prees vooral de smaak, bite, samenstelling en kruiding.

De lekkerste smaak

Bij Keurslager Van Brussel is de barbecueworst altijd een hardloper als het barbecueseizoen begint, de klanten zijn er gek op! Daarom besteden wij veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Wij werken met de beste grondstoffen en weten dan ook precies wat er in de barbecueworsten gaat. Zo kunnen wij altijd de lekkerste smaak garanderen!

De barbecue kan weer aan!

De voorjaarszon laat zich al geregeld zien. Volgens Keurslager Van Brussel is het nu écht tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecueworst. Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook heerlijk in de pan gebakken worden.

Ben je benieuwd naar de winnende barbecueworsten van Keurslager Van Brussel, dan ben je altijd welkom in de slagerij in Weert. “Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecueassortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken!” aldus Rob van Brussel.

Bekijk een video via: https://youtu.be/yo3YItQiVZc