Risse Groep en StairCampus werken samen

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen week is de StairCampus gestart met een samenwerking met de Risse Groep en WerkpuntKom. Een aantal medewerkers van de Risse Groep verricht nu diverse werkzaamheden binnen de StairCampus en worden daarbij goed begeleid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Risse Groep richt zich op het bieden van kansen op werk voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt en wordt hierbij begeleid door de organisatie WerkpuntKom.nl, de organisatie die bemiddelt bij het zoeken naar werk. Zij begeleiden werkzoekenden bij de specifieke ontwikkeling van hun mogelijkheden, talenten en ambities en werken hierbij samen met veel partners in de regio. Dit om de kansen op de arbeidsmarkt bij deze mensen te vergroten.

Werken bij de StairCampus

Op de StairCampus vind je alles op het gebied van traprenovatie. Het is hét overkoepelende bedrijf waar Upstairs Traprenovatie, Van Dijk Staircase Solutions en Steyl Montage B.V. onder vallen. De StairCampus draagt graag haar steentje bij aan (lokale) initiatieven. Een aantal mensen van de Risse Groep is nu gestart met assembleerwerkzaamheden bij Van Dijk Staircase Solutions. Het bedrijf is enthousiast en verwacht vaker met de Risse Groep samen te gaan werken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie