Beproevingen op Vrakkerplein tijdens laatste schooldag

Bij de Odaschool op Boshoven hadden ze vrijdag een leuke verrassing in petto voor de de leerlingen van groep 8. Samen met de OBS de Uitkijktoren organiseerde de Odaschool afgelopen week de laatste schoolweek wat in het teken stond van ‘Beachfun’. Op het Vrakkerplein vond de verrassende finale plaats voor de schoolverlaters.

Het Vrakkerplein was vrijdagochtend voor de gelegenheid omgetoverd tot een Expeditie Robinson achtige setting. Dat hield dus in dat er wat beproevingen op het programma stonden. Geblinddoekte smaaktestjes met eten wat niet lekker of apart is. En natuurlijk mocht de glijbaan voor het uitspuiten niet ontbreken.

De schoolverlaters werden met speciaal vervoer, een cabio-bus van Kupers, naar het Vrakkerplein gebracht. De ouders mochten op gepaste afstand toekijken hoe de leerkrachten en leerlingen de beproevingen doorstonden. Het werd een ochtend met veel lachen, gieren, brullen.

Bekijk een video via: https://youtu.be/MdRm_SvTE9Y