Bijzondere activiteiten in Toons Zomer Huis

Onder de titel “Toons Zomer Huis” presenteert het Toon Hermans Huis Weert een verrassend vakantieprogramma voor de thuisblijvers. Een programma met diverse bijzondere activiteiten, veelal op locatie.

“Toons Zomer Huis” laat je tegen een geringe vergoeding van de kosten op ongedwongen wijze een aantal plaatsen in Weert ontdekken en zorgt voor een ontspannende ochtend. Vanwege de beschikbare ruimte en om alle activiteiten veilig te kunnen laten verlopen is minstens twee dagen vooraf aanmelden wel noodzakelijk. Dat kan telefonisch via 0495-541444 of via mail naar [email protected].

Bijzondere activiteiten

De bijzondere activiteiten, die tussen 28 juli en 25 augustus worden georganiseerd, bestaan uit een bezoek per fiets (of eventueel auto) aan de Herenboerderij Altweert (op 3 augustus), een archeologie- en een centrumwandeling met een stadsgids (op 10 en 18 augustus), op 28 juli hapje en sapje (het genieten van verfrissende hapjes en bijpassende drankjes onder een goed gesprek), op 5 en 13 augustus een tweetal schildersessies in de buitenlucht op een bijzondere plek in Weert en op 25 augustus een workshop bloemschikken.

Alle activiteiten zijn of starten in het Toon Hermans Huis Weert aan de Graaf Jacobstraat 1.

In het huis is vanaf woensdag 21 juli een expositie van schilderijen van Ria van der Vorst te zien. Foto’s van de schilderijen (op canvas) zijn op aanvraag te koop. Op zaterdag 31 juli is tussen 13.00 en 16.00 uur een extra mogelijkheid om een foto op canvas te kopen. De foto’s worden belangeloos gemaakt door Irene van Wel. De opbrengst is voor de Stichting Grootverzettegenkanker en het Toon Hermans Huis Weert.

Tijdens de schoolvakantie van 26 juli tot en met 5 september is het huis op werkdagen iedere ochtend geopend van 9.00 tot 13.00 uur. ’s Middags is het huis gesloten.

Het Toon Hermans Huis Weert is een inloophuis voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd en hun naasten. Het huis dat dit jaar tien jaar bestaat is gericht op ontmoeten, ontspannen, en verwennen.

Kijk voor meer informatie op de website www.toonhermanshuisweert.nl.