La Cubanita geopend door de burgemeester

Na maanden van verbouwen was de deze week zover. Tapasrestaurant La Cubanita kon haar deuren openen. Een wens van vele restaurantliefhebbers gaat hiermee in vervulling. De eer was een burgemeester Vlecken om het nieuwe restaurant officieel te openen.

Het restaurant in Weert is de 55e locatie waar La Cubanita haar tapas gerechten uitserveert. Bij La Cubanita kun je onbeperkt genieten van 55 verschillende tapasgerechtjes die je met jouw favoriete gezelschap kunt delen, onder het genot van een heerlijke cocktail en zwoele salsamuziek

La Cubanita in Weert is gevestigd in het voormalige discotheekpand, bij velen bekend als Carte Blanche. De afgelopen tijd heeft het pand een ware metamorfose ondergaan. Aan de Oelemarkt-zijde is sinds 2019 Proeflokaal Bregje gevestigd en aan de Hegstraat nu La Cubanita.

Franchisenemers

Voor de twee gepassioneerde franchisenemers Rene Puts en Ralf Jansen is dit de tweede zaak binnen de Hogenelst Horeca Groep. De heren zijn ook Jumbo ondernemers in Stramproy en Kerkrade en eigenaar van zes Subway restaurants in Limburg en Brabant 

Een wens die eigenlijk al 2020 gerealiseerd had moeten worden, werd helaas uitgesteld door Corona. Nu alle vooruitzichten eindelijk weer positief zijn, konden de deuren worden geopend. En hoe! Deze 55ste vestiging is in een geheel nieuw jasje gestoken. De tapas en cocktails blijven natuurlijk als vanouds! 

Join the team! 

Ben jij 15 jaar of ouder en wil jij het team helpen om onze vele toekomstige gasten te laten genieten van onbeperkt tapas en de lekkerste cocktails? Stuur een sollicitatie naar [email protected] met je CV en motivatie en wie weet begroeten ze jou binnenkort als nieuwe collega! Ervaring in de horeca is niet nodig! Ze leren je graag de kneepjes van het vak. 

Wil je weten waar de andere vestigingen van La Cubanita te vinden zijn? Of al stiekem in de menukaart kijken. Ga dan naar www.lacubanita.nl

Bekijk een video via: https://youtu.be/xw6EX1Oz7cY