Padelbanen TC Boshoven officieel geopend

Algemeen Sport Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Bij TC Boshoven kun je vanaf nu ook een potje padel spelen. Zondag werden de twee gloednieuwe padelbanen officieel geopend in het bijzijn van burgemeester Vlecken en wethouder Van Eijk.

Padel is kort gezegd een mix van squash en tennis. “Je speelt het twee tegen twee met dezelfde regels als bij tennis. Het grootste verschil is dat je onderhands serveert. Het leukste van het spelletje is dat de baan maar 20 bij 10 meter is en je glazen wanden hebt die je kan gebruiken. Het spel is dus wat dynamischer”, zo licht Ruud van Cuijck van TC Boshoven toe.

Het is een relatief nieuwe sport in Nederland. TC Boshoven is een van de eerste clubs in Midden-Limburg die padelbanen heeft, maar er zullen snel andere clubs volgen. Je bent in elk geval bij TC Boshoven van harte welkom om een kijkje te nemen.

Meer informatie kun je vinden via: tcboshoven.nl

Bekijk een video via: https://youtu.be/v1YVnO3ufjw

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie