De Q-Ice cream truck komt zondag naar Weert

Q-dj's delen in heel Nederland gratis OLA ijsjes uit

Het is zomer, de temperaturen stijgen dus dat kan maar een ding betekenen: de Q-ice cream truck gaat weer rijden. Ze brengen wat geluksmomentjes met o.a. een Magnum White Chocolate & Cookies, de nieuwe Cornetto Dragon, de SuperTwister of  ‘all-time favourite’ de enige echte Raket. 

Van 3 tot en met 25 juli rijdt de Q-ice cream truck door heel Nederland. Ook gaan de Q-dj’s aan de slag als echte ijscomannen. Komende zondag staat de Q-ice cream truck op de Markt in het centrum van Weert en worden er gratis OLA-ijsjes uitgedeeld. De geplande aankomsttijd is om 11.00 uur. En: op = op.

De exacte locaties zal Q-music uiterlijk op de dag zelf bekendmaken. Houd er bovendien rekening mee dat wanneer de weersomstandigheden aanhoudend slecht zijn, het mogelijk is dat de Q-ice cream truck zich verplaatst. Houd deze pagina en Q Instagram in de gaten voor belangrijke locatie-updates.

Surpr-ijs box

Dit jaar maken ze, samen met jou, ook mensen blij met een SURPR-IJS BOX vol OLA ijsjes! Jij kunt namelijk aangeven wie deze SURPR-IJS BOX verdient. Misschien wel jouw klas omdat je zo trots op ze bent hoe ze ondanks de situatie zo’n goede resultaten hebben gehaald, de mensen van de IC-afdeling in het ziekenhuis die zich al 15 maanden in het zweet werken of jouw voetbalteam omdat je ze zo erg gemist hebt of gewoon je eigen straat nomineren om weer eens gezellig samen met je buurtjes, familie en vrienden een keertje bij te kletsen met een lekker OLA ijsje in de zon.

Meer informatie over de surpr-ijs box vind je op de website: https://qmusic.nl/acties/q-ice-cream-truck-2021