Eynderhoof in Nederweert-Eind verder open

Nederweert-Eind – Vanaf 22 juli aanstaande is Eynderhoof naast dinsdag-, woensdag- en zondagmiddag ook op de donderdagmiddag geopend.

Je bent op zoek bent naar een leuk uitje met het hele gezin, een ontspannen ontdekkingstocht door het werken en leven in de Peel of gewoon een openluchtmuseum zonder kapsones waar je de oude ambachten nog kunt zien, voelen en ruiken? Dan ben je bij het Openluchtmuseum Eynderhoof in het hartje van Nederweert Eind aan het juiste adres. 

Inmiddels is het museum vanaf mei weer beperkt geopend en hebben de bakkers, smeden, houtdraaiers, vlechters, drukkers, stroopmakers, imkers, timmerlieden, molenaars en schoenmakers hun draai binnen alle corona-regels prima gevonden. Heerlijk van gebouw naar gebouw slenteren en genieten van al wat leeft en beweegt op dit prachtige stukje in de Limburgse Peel. 

Velen maken er een combi dag van door een mooie wandeling door een van de natuurgebieden (De Banen, het Sarsven of de Kwecht) te combineren met een bezoek aan Eynderhoof, onderweg genietend van een heerlijk lunch of lekker ijsje bij een van de gelegenheden in de omgeving. Daar hoef je niet lang en ver voor te zoeken. 

Het museum is op dinsdagen, woensdag donderdagen en zondagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Er worden regelmatig leuke extra activiteiten georganiseerd die op de website van het museum zijn terug te vinden (www.eynderhoof.nl).

Proef de sfeer en de cultuur van de Peel, de gastvrijheid van de mensen en de smaak van zelfgemaakt brood, Limburgse vlaai, stroop en honing in het leukste museum van de regio. 

Natuurlijk gelden alle corona-regels en houden we voldoende afstand van elkaar. Maar dat laat ons verder niet hinderen om het iedereen naar zijn zin te maken. Voel je vooral welkom!