Kunstroute Mooi Rooj wordt verplaatst naar 2022

Ruim twee maanden geleden werd het goede nieuws gemeld dat de kunstroute Mooi Rooj in Stramproy dit jaar doorgang zou vinden. Maar helaas en met pijn in het hart van de organisatie hebben ze gezien het huidige coronabeleid omtrent evenementen besloten de kunstroute te verplaatsen naar volgend jaar.

Als Stichting Mooi Rooj streven ze naar een kunstroute met kunst van hoog niveau waar een groeiend aantal mensen veilig en in een ongedwongen setting van kan genieten. Dat is waar ze voor staan en wat hen gesterkt heeft in deze beslissing, ondanks het vele voorbereidende werk dat al was verricht.

Grote dank vanuit de organisatie gaat uit naar de flexibele instelling van alle tuineigenaren en kunstenaars. Ze hopen met dezelfde samenstelling, waar ze erg enthousiast over zijn, de organisatie weer op te pakken in 2022.