Nigel Otermans in RTL4-programma ‘Game of Talents’

Foto via Nigel Otermans

Afgelopen vrijdag was illusionist Nigel Otermans samen met zijn team te zien in de eerste aflevering van het nieuwe RTL4 tv-programma ‘’Game of Talents’’.

Game of Talents

Julie Van den Steen en Tijl Beckand presenteren het programma. In deze eerste aflevering namen Jandino Asporaat en Nora Gharib het tegen elkaar op met aan hun zijde een onbekende Nederlander en Vlaming. De twee teams moeten raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren. Ze kunnen daarmee een mooie geldprijs verdienen. Die prijzenpot wordt bepaald aan de hand van speciale geldballen. In elke geldbal kan een bedrag van 100 tot 1.500 euro zitten. Vlak voor de finale komt daar nog een extra hoge geldbal bij. Bij elk juist antwoord groeit de prijzenpot, bij een fout antwoord gaat het geld juist naar de tegenstander. Wie het hoogste bedrag binnenhaalt, kan dat in de finale winnen of helaas kwijtspelen.

Eerste grote tv optreden

Het was voor Nigel en het Weerter team (Jacey Vaessen, Claire Keijsers, Kayleigh Gielissen en Joeri Jacobs) het eerste grote tv optreden. ‘’Het was erg spannend om zoveel illusies in zo’n korte tijd te moeten performen, alles draait dan om timing’’, aldus Nigel. De opnames vonden plaats in de studio’s van Brussel. Het werd ook al eerder in Belgie (VTM) uitgezonden maar Nigel en team mochten nog niks verklappen over hun deelname.

Openluchttheater Valkenburg

Nigel en team staan deze zomer vanaf 28 juli, iederen woensdag met hun eigen show in het Openluchttheater Valkenburg. Ondanks corona en de overstromingen gaat dat gewoon door. Tickets en info: www.nigelotermans.nl.

Bekijk een video via: https://youtu.be/KFsh812psJw