Regio Loterij stopt vanwege tegenvallende lotenverkoop

Na maanden van voorbereiden en reclame maken heeft de organisatie van de Regio Loterij moeten besluiten om de loterij te stoppen.

De lotenverkoop is ver achtergebleven ten opzichte van de verwachting en biedt geen basis om ervan uit te gaan dat er voldoende loten zullen worden verkocht om de trekking door te laten gaan. De aanvraag om de trekking uit te stellen naar een latere datum is helaas afgewezen door de Kansspelautoriteit.

Met name de algehele betrokkenheid in de regio Weert is onder de verwachtingen gebleven. Buiten de regio werden dagelijks loten verkocht maar niet met die aantallen die in totaal nodig zijn. De organisatie heeft er alles aan gedaan binnen haar mogelijkheden om er een succes van te maken. Jammer genoeg niet met het gewenste resultaat.

Lotenkopers krijgen hun geld terug. Meer info hierover is te vinden op www.regio-loterij.nl