Beeldentuin in Budel

Budel – Op 11 en 12 september 2021 verzorgt het Beeldhouwer Collectief Buulderberg (BCB) een beeldentuin in de mooie, intieme tuin van Pier en Lies Kennis aan de Bergbosweg 5, 6021 SB te Budel.

Het BCB is opgericht in 1996; dat betekent, dat ze dit jaar ons 25-jarig jubileum vieren, maar omdat ze nog niet helemaal verlost zijn van corona, kunnen ze dat niet vieren, zoals ze dat graag gewild hadden. Het betekent ook, dat zij zich aan de dan geldende corona maatregelen moeten houden. Men vraagt de bezoekers om begrip daarvoor.

Sinds onze vorige beeldentuin (2018) is de samenstelling van de groep nogal veranderd, verjongd zelfs en dat ervaren we als een positieve ontwikkeling.

Er zullen ongeveer 50 beelden tentoongesteld worden en we streven naar zo veel mogelijk nieuw werk sinds de vorige beeldentuin.

De exposanten zullen je met plezier begroeten op de bovengenoemde dagen. Zij doen hun best, om er een mooie expositie van te maken en zullen vrijwel altijd aanwezig zijn. Zij vertellen je graag iets meer over hun creaties, als je dat  leuk of wenselijk vindt.

De deelnemers aan de expositie zijn: Marion de Bergmans-de Goey, Ton  van Kessel, Piet Neijssen, Herman Nouwen en Rein de Werdt.

De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.