Beeldentuin van het Beeldhouw Collectief Buulderberg

Kunst en Cultuur Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Rein de Werdt

Budel – Op 8 en 9 juni 2024 verzorgt het Beeldhouw Collectief Buulderberg (BCB) een beeldentuin in de mooie, intieme tuin van Pier en Lies Kennis aan de Bergbosweg 5 te Budel. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

De organisatie heeft de ‘Beeldentuin’, na wat roet dat corona in het eten heeft gegooid, eindelijk weer op kunnen pakken. De groep telt momenteel zeven leden. Ongeveer 75 beelden zullen tentoongesteld worden.

De exposanten

De deelnemers aan de expositie zijn: Marion de Bergmans-de Goey, Ad van der Heijden, Ton van Kessel, Piet Neijssen, Herman Nouwen en Rein de Werdt. Tijdens de expositie willen de exposanten je graag welkom heten. Zelf zullen ze vrijwel altijd aanwezig zijn om met plezier meer over hun creaties te vertellen.

Met dank aan

De organisatie wil graag hun dank uitspreken aan Pier en Lies Kennis voor het opnieuw te gast mogen zijn in hun schitterende, intieme tuin. Daarnaast vraagt de organisatie aan de bezoekers om mooi weer mee te nemen. Volgens hen worden ze dan allemaal een stukje vrolijker en worden de beelden die vertoond worden nog mooier.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 8 juni en zondag 9 juni 2024;
  • Locatie: Bergbosweg 5, 6021 SB te Budel;
  • Tijd: 11.00 tot 17.00;
  • Entree: gratis.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie