D66 Weert betrekt actief inwoners bij opstellen verkiezingsprogramma

6 reacties

D66 betrekt inwoners van Weert bij de totstandkoming van het verkiezingsprogramma waarmee de partij komend jaar aan de gemeenteraadsverkiezingen deelneemt.

Op de website van de partij kunnen inwoners hun ideeën kenbaar maken. Door het invullen van de enquête leveren inwoners input voor het nieuwe programma. D66 Weert wil op deze manier komen tot een verkiezingsprogramma met veel draagvlak onder de inwoners.

Fractievoorzitter en lijsttrekker Lizbeth Steinbach: “Wij zijn ervan overtuigd dat onze inwoners hele goede ideeën hebben en weten wat het beste is voor onze gemeente. De ideeën en suggesties verwerken wij graag in ons programma. Dit vinden wij een mooie manier om straks met herkenbare punten de verkiezingen in te gaan.”

Tot en met 7 september kan er via de website https://weert.d66.nl een bijdrage worden geleverd aan het verkiezingsprogramma van D66. In november stemmen de leden van D66 in Weert over de definitieve versie van het programma. De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 16 maart 2022.

Wil je meedenken, doen of praten met D66 Weert om een krachtig sociaal liberaal geluid te laten horen, neem dan contact met ons op. Je kunt hen bereiken per mail via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties