Herfsteditie ‘Weert Totaal Festival’ in Paterskerk en Franciscus Huis

Na lang wachten mag Stichting Gran Fiesta aankondigen dat er ook dit jaar een WTF (Weert Totaal Festival) wordt georganiseerd.

Normaal gesproken vindt WTF plaats op Hemelvaartsdag in het voorjaar op een buitenlocatie. Maar nu is er een herfsteditie op 23 oktober in het najaar en binnen. Maar niet zomaar binnen, er is gekozen voor de Paterskerk in combinatie met het Franciscus Huis aan de Biest 43 te Weert. Het evenement zal om 15:00 uur van start gaan.

Zoals WTF bekend staat, wordt het weer een bruisend festival met voor ieder wat wils. Acht verschillende brouwerijen presenteren meer dan 50 speciaalbieren. Ook ontbreekt de welbekende pilstap niet. Deze blijft open tot 23:30 uur. Natuurlijk zijn de overheerlijke wijnen van wijnhuis Beaugrim aanwezig en zal er voldoende te eten zijn.

Muziek

De hele dag zal er op de twee locaties live-muziek zijn in de sfeer die bij de geweldige omgeving past en kan men vrij bewegen tussen de locaties.

Entree

Kortom, een hele dag vertier, voor maar tien euro entree. Maar dan krijgt men er ook nog een speciaal ontworpen proefglas én een speciaalbier bij! Entreekaarten zijn te koop via: www.weerttotaalfestival.nl

WTF houdt zich aan de dan geldende coronaregels zoals opgesteld door het RIVM en de Rijksoverheid. Bij binnenkomst wordt de corona-check app gecontroleerd.