Open Monumentendag overtreft ook in Cranendonck de verwachtingen

Algemeen Cranendonck Regio Reageer 2 min. leestijd
Foto via: AboutTime

Cranendonck – Dankzij ieders medewerking is het Open Monumentendag 2021 een daverend succes geworden, zo meldt de organisatie.

Open Monumentendag Cranendonck is iedereen die heeft meegewerkt bijzonder dankbaar. De vele reacties maken duidelijk dat Open Monumentendag ook in Cranendonck heel erg leeft.

Velen hadden een persoonlijk verhaal, velen konden uit hun eigen verleden het heden aanvullen. De eigenaren van de monumenten waren heel blij, met de reacties, met de info en met de interesse die het publiek getoond heeft. De grote variatie werd door het publiek op waarde geschat. De grote kennis van de gidsen werd, op alle plaatsen, als een heel toegevoegde waarde ervaren.

Bezoekers

Op zaterdag bezochten een paar honderd personen de diverse locaties. Voor Dorplein-Dorplein lagen de getallen op zondag veel hoger dan de organisatie in hun stoute dromen kon vermoeden. Natuurlijk speelde het mooie weer ook een rol. Kortom: In heel Cranendonck zijn de cijfers veel hoger als ze vooraf hadden durven denken.

De old-timers trokken veel aandacht, inclusief de old-timer frituur en de huifkarren. Dankzij de deelnemers en de ondersteuning van Nyrstar, gemeente Cranendonck en Jorine’s theetuin zijn ze met z’n allen erin geslaagd Cranendonck op de kaart te zetten en ze verwachten dat dit in de toekomst een positief effect zal hebben op het toerisme.

Voor het volgend jaar is het thema van de Open Monumentendag: “Duurzaamheid”. Men gaat kijken hoe ze dit thema gestalte kunnen geven in Cranendonck.

Heb je ideeën? Laat het hen weten via de website www.openmonumentendagcranendonck.nl.


Een fotobijdrage van AboutTime

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie