Scheldpartij naar agenten in Kelpen-Oler komt chauffeur duur te staan

Kelpen-Oler – Afgelopen zaterdag vond in de bocht van de N280 naar de Kelperweg in Kelpen-Oler een ongeval met materieel plaats. Een aanhanger van een tractor was gekanteld.

Het incident heeft later die dag nog de nodige consternatie opgeleverd. Een vrachtwagenchauffeur kwam ter plaatse om de aanhanger op te halen en parkeerde zijn vrachtwagen midden op de weg, net daar waar de agenten het verkeer aan het regelen waren.

De man werd herhaaldelijk gevraagd om zijn vrachtwagen te verplaatsen. Toen hij uiteindelijk naar zij voertuig liep, uitte hij de nodige beledigingen naar de agenten. Volgens getuigen was de scheldpartij niet mals.

De vrachtwagenchauffeur werd vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar kreeg hij een boete van 300 euro, zo meldt een woordvoerder van de politie Limburg maandag.