Kermis Festival Weert beleeft top weekend

“Een groot spektakel kunnen we het afgelopen weekend wel noemen. Een evenement van dit formaat op zetten in minder dan één week tijd werd gezien als een mega uitdaging. Vandaag op de laatste dag kunnen wij er met een zeer voldaan gevoel op terug kijken, maar dit is ons nooit gelukt zonder de geweldige samen werking met alle ondernemers van De Nieuwe Markt”, dat meldt de organisatie van het Kermis Festival Weert maandag.

Vanavond gratis entree

De organisatie heeft besloten om vanavond geen entree te vragen. Een weekend zoals dit moet gevierd worden vinden ze. Uiteraard worden alle mensen die een kaartje hebben gekocht tegemoet gekomen, bij inlevering van hun entree-ticket krijgen zij consumptiebonnen er voor terug.

Avondvullend programma

Naast een zondvloed aan hits zorgt The Euros met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..! laat je ook meenemen door de tijd met niemand minder dan DJ Joep Roelofsen (QMusic) en DJ Phill Aspers (Floor Phillers) met hun bekende 90’s, 00’s en today’s hits.