Schooljaar Basisschool de Kameleon begonnen met een feestje

Het schooljaar bij Basisschool de Kameleon begon vandaag meteen met een feestje. De school in de wijk Fatima bestaat namelijk dit jaar 65 jaar.

Toen de leerlingen op het schoolplein arriveerden stonden de enthousiaste leerkrachten klaar om ze welkom te heten. De docenten en directrice hadden een verrassing in petto, want zangeres Linda Smeets kwam het schooljaar feestelijk openen. De slingers waren opgehangen, de parasols waren uitgeklapt en de bellenblaasmachine blies de bellen over het zonnige schoolplein.

Na wat rek en strek oefeningen ging het muzikale feestje van start. Linda Smeets zong bracht klassiekers en hedendaagse popnummers ten gehore waar de jeugd helemaal in mee ging. Na het muzikale feestje was er voor de ouders nog de gelegenheid om een kopje koffie te drinken.

Komend schooljaar zal nog regelmatig aandacht worden besteed aan het 65-jarig jubileum van de school.

Bekijk een video via: https://youtu.be/S0YhKZ9MJ_Q