Scooterrijder onderuit tijdens achtervolging

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Op de Geuzendijk in Weert heeft woensdagavond een achtervolging plaatsgevonden. De politie achtervolgde een scooter.

De bestuurder van de scooter negeerde het stopteken van de politie en reed vervolgens De Achterste Singel in. De scooter reed richting de fietstunnel om onder het spoor door te rijden, maar de politie-auto bleek net wat sneller te zijn en blokkeerde de doorgang. Het gevolg was dat de bestuurder met zijn scooter onderuit ging.

De bestuurder was een avondje gaan kermissen in Budel. Hij was daar naar toegegaan met zijn scooter, maar hij had helemaal geen rijbewijs. Dat is waarschijnlijk ook de reden geweest dat hij het stopteken negeerde.

Voor het negeren van het stopteken en het rijden zonder rijbewijs kreeg de scooterrijder een bekeuring. De scooter werd in beslag genomen door de politie. De Officier van Justitie zal nader bepalen wat er met de scooter gaat gebeuren. De bestuurder werd ook onderworpen aan een alcohol- en drugstest, de uitslag was negatief.

Bekijk een video via: https://youtu.be/SUCWsEhDn8w

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie