Tickets Cultureel Lint vanaf nu te reserveren

Koopzondag 19 september staat Weert in het teken van Cultureel Lint, dé Weerter Uitmarkt. Vanwege coronamaatregelen is het voor veel voorstellingen nodig vooraf zitplaatsen te reserveren. Vanaf maandag 6 september is het programma bekend en is het mogelijk gratis tickets via de website te bestellen.

De tiende editie van Cultureel Lint, de jaarlijkse opening van het culturele seizoen in de regio Weert, vindt dit plaats op zondag 19 september van 13.00 tot 17.00 uur. Om een coronaproof evenement te presenteren zijn locaties verspreid over de hele stad, moet voor binnen- én buitenoptredens vooraf kaartjes worden gereserveerd via de website van het Cultureel Lint en zullen alle bezoekers per tweetjes op 1,5 meter van elkaar plaatsnemen op stoelen.

Voor bijna het volledige programma van Cultureel Lint, uitgezonderd demonstraties en exposities op doorlooplocaties, is het nodig vooraf zitplaatsen te reserveren. Om Cultureel Lint net zo laagdrempelig als gebruikelijk te houden zijn tickets volledig gratis te bestellen. Via www.cultureellint.nl is het volledige overzicht van voorstellingen te vinden. Reserveer op tijd, want op is op.

Feestelijk jubileum

In 2021 vindt de tiende editie van Cultureel Lint plaats. Voor de organisatie alle reden om cultuur nog meer dan ooit in de schijnwerper te plaatsen. Daarom heeft men in samenwerking met diverse culturele partners een week vol 10 Euro-deals geselecteerd als aanvulling op het reguliere programma van de koopzondag. Voorbeelden zijn een concert van de Stones Sessions in De Bosuil, het poëtische Bard in the Yard en een bijzonder concert vol muzikale samenwerkingen van Percussion Friends in het Franciscus Huis Weert. Met onder andere deze mooie voorstellingen voor een toegankelijke prijs viert Weert samen tien jaar opening van het culturele seizoen in Weert! Alle deals zijn te vinden op cultureellint.nl/10jaar.