Vernieuwd horeca-concept en volledige zaalcapaciteit bij Munttheater

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 4 min. leestijd
Foto via Munttheater

Lang is er uitgekeken naar het moment dat de deuren weer open mogen. En nu is het zo ver. Het nieuwe theaterseizoen van het Munttheater in Weert gaat van start met een volledige zaalcapaciteit!

Het is een boordevol programma met een grote diversiteit aan voorstellingen voor jong en oud. In het theater is een aantal veranderingen aangebracht, om een bezoek nog veiliger en prettiger te laten verlopen.

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is reeds gestart, via www.munttheater.nl

Hoogtepunten seizoen 21-22

Bekende artiesten en gezelschappen, waaronder Scapino Ballet, Huub Stapel, Pieter Derks en Rundfunk komen dit seizoen terug naar Weert. Daarnaast is er veel muziek, en speciaal voor de kleintjes komen o.a. Brandweerman Sam en Belle en het Beest naar het Munttheater. Kers op de taart is de Limburgse première van de Rocky Horror Show op 14 oktober a.s. mét bubbels en rode loper!

Prettig en veilig bezoek aan het gezelligste theater van Limburg gegarandeerd

Het Munttheater volgt de landelijke richtlijnen van de overheid en de branchevereniging. Dat betekent dat bezoekers vanaf 25 september bij het betreden van het theater de CoronaCheck-app en een geldig identiteitsbewijs dienen te tonen. Verder werkt het theater vanaf dit seizoen volledig contactloos bij de toegangscontrole en kan er alleen nog contactloos of met PIN betaald worden bij de theaterkassa en in de horeca. “Het laten zien van de CoronaCheck-app en het contactloos betalen zijn grote veranderingen voor onze bezoekers. Op dit moment is dit echter de enige manier om zoveel mogelijk mensen op een veilige manier te kunnen laten genieten van een heerlijke avond uit,” aldus directeur Colinda Vergouwen.

Vernieuwd horecaconcept 

Na een lange en zeer gewaarde samenwerking heeft Hostellerie Munten aangegeven door de gevolgen van covid-19, met ingang van het nieuwe seizoen de samenwerking met het Munttheater te willen beëindigen. “Wij bieden onze gasten uiteraard graag een complete avond uit, mét een hapje en drankje. Daarom is er, na uitgebreid onderzoek, besloten per 1 september drankjes en een kleine borrelkaart zelf te verzorgen. Bij verhuringen worden diners, lunches, high teas of uitgebreide borrelarrangementen verzorgd door één van onze preferred suppliers uit Weert en omstreken. Duurzaamheid en gastvrijheid staan hierbij hoog in het vaandel,” aldus Vergouwen.

Inwisselen consumptiemunten

Met deze nieuwe manier van werken verdwijnen ook de vertrouwde consumptiemunten. De muntjes zijn eigendom van Hostellerie Munten. Nu zij stoppen met het uitvoeren van de horeca voor het Munttheater, hebben zij besloten de consumptiemunten uit de omloop te halen. Deze kunnen dus niet meer als betaalmiddel gebruikt worden in het Munttheater. Bij Hostellerie Munten kan tot 1 januari 2022 a.s. betaald worden met de consumptiemunten. Dit geldt voor drankjes, maar ook voor een lunch of diner.

Mochten gasten hun muntjes liever besteden in het theater, dan kunnen zij tot 15 oktober a.s. bij de theaterkassa langs komen. Daar worden de muntjes omgewisseld voor een Munttheater tegoed dat vrij te besteden is aan een theatervoorstelling in de toekomst.

Kaartverkoop

De verkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2021-2022 is reeds gestart. Het kopen van kaarten is mogelijk via de website van het Munttheater https://www.munttheater.nl/agenda/. De theaterkassa is geopend op donderdag en vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur. Telefonisch en via e-mail is de theaterkassa bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie