Vrachtwagen rijdt slagboom Stadsbrug Weert aan diggelen

112 Algemeen Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Een vrachtwagen heeft vrijdag rond 12.30 uur een slagboom aan diggelen gereden bij de Stadsbrug Weert.

De chauffeur was net vertrokken na zijn levering bij een horecazaak aan het Bassin. Hij stond met zijn vrachtwagen bij de verkeerslichten aan de zijde van de Werthaboulevard en kreeg vervolgens groen licht. Echter toen hij de brug op reed kwam de slagboom in beweging.

De slagboom brak doormidden toen deze in botsing kwam met de vrachtwagen. De chauffeur was ongedeerd gebleven en parkeerde zijn vrachtwagen even verderop bij een pechstrook. Vervolgens belde de chauffeur de politie.

Agenten kwamen ter plaatse en vervolgens werden alle formaliteiten geregeld. Rijkswaterstaat legde het scheepvaartverkeer stil en stuurde een aannemer aan. Medewerkers van Handhaving hebben de politie afgelost en houden een oogje in het zeil totdat de aannemer is gearriveerd om de herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Bekijk een video: https://youtu.be/E0qH4cYPxWk

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties