Een lockdown waar honderden Weertenaren wel van genoten

Bij het woord ‘lockdown’ schieten bij veel mensen de haren recht overeind. Niets zo vervelend als de hele avond thuis verplicht op de bank blijven zitten. Zaterdagavond was het tegenovergestelde van toepassing. Honderden Weertenaren gingen op pad tijdens ‘Lockdown Weert 2021’.

Het was de derde keer dat Scouting Hubovra de ‘Lockdown Weert’ organiseerde. Het is een stadsbrede escape room waar 120 teams per fiets naar verschillende locaties in Weert toe gaan om daar raadsels en puzzels op te lossen. Met deze opdrachten kunnen de teams sleutels verdienen. In de onderstaande video vertelt Luuk Hermans, Coördinator Lockdown Weert, er meer over.

De start en het einde van het evenement vond plaats op het sfeervolle St. Raphaelpad bij Theater de Huiskamer. Dit jaar wist team Antiquark maar liefst 104 sleutels te bemachtigen en werd uitgeroepen als winnaar van Lockdown Weert 2021.

Bekijk een video: https://youtu.be/nfZUJDplr6M