Herfstwandeling Atletiekvereniging Weert op zondag 17 oktober

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via: AV Weert

Atletiek- en wandelvereniging Weert organiseert op zondag 17 oktober de jaarlijkse herfstwandeling. Na anderhalf jaar pauze mogen ze weer! Wandel lekker mee: je kunt kiezen uit afstanden van 7, 10, 15, 20 of 30 km. Ook leuk om te doen met het hele gezin.

De verrassende routes zijn gepijld en lopen door het prachtige Natuur- en Recreatiegebied De IJzeren Man, gebied het Blauwe Meertje, het buitengebied van Keent en de Tungelerwallen.

Starten kan vanaf 08.00 uur bij Partycentrum-Restaurant de Sluis, Industriekade 58 in Weert. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 en voor KWBN-leden € 1,50. De organisatie is in handen van Atletiek- en Wandelvereniging Weert. Afhankelijk van de gekozen afstand kan gestart worden tot uiterlijk 14.00 uur voor de 7 km, tot 13.00 uur voor de 10 km, tot 12.00 uur voor de 15 km en tot 10.00 uur voor de 20 en 30 km. Er kan ook met ‘gps’ gelopen worden.

Onderweg kan je lekker bijkomen op een gezellige pauzeplaats op de Atletiekbaan van AV Weert. Hier kan je tegen vriendelijke prijsjes genieten van koffie/thee/fris, broodjes en Limburgse vlaai. De Covid-19 richtlijnen worden gevolgd en daarom is bij het binnengaan van het clubgebouw een QR-code met vaccinatie- of testbewijs nodig.

Voor meer informatie kijk op de site www.avweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie