Lekker gezellig griezelen tijdens Halloween escapetocht op de Biest

Halloween-escapetocht Biest

Grote griezels! Een hoop gegil en huilende wolven. Dat was er zaterdagavond veelvuldig te horen op en rond de Biest. Er werd namelijk een Halloween Escapetocht georganiseerd.

De spooktocht werd georganiseerd door Café de Hook in samenwerking met V.V. De Beesterbolle. Het is merkbaar dat de organisatie en de deelnemers er nog altijd veel lol aan beleven. Het aantal deelnemers stijgt en ook wordt de invulling van de spooktocht steeds proffesioneler. Dit jaar deden er maar liefst 175 mensen mee aan de spannende tocht.

Op en rond die Biest en Park de Weijer stonden mensen verkleed als griezelfiguur de deelnemers op te wachten om ze vervolgens een scheutje adrenaline te geven en te laten puzzelen. Een geslaagde combinatie want na het gegil werd er veelvuldig gelachen.

Men kan in elk geval weer terug kijken op een geslaagde editie van de Halloween Escapetocht.

Bekijk een video via: https://youtu.be/25TQeQwEivE