Opbrengst Weert Collecteert overtreft dit jaar alle eerdere opbrengsten

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De jaarlijkse geldinzamelactie in de tweede week van september van Weert Collecteert! heeft het geweldige bedrag opgeleverd  van € 70.146,65.

Dit bedrag overtreft alle eerdere opbrengsten en wordt door de organisatie van Weert Collecteert als een bijzonder mooi resultaat aangemerkt. Vorig jaar was er wegens corona geen huis-aan-huis collecte en kon men alleen rechtstreeks doneren of de donatie-envelop inleveren op de inmiddels bekende (winkel)adressen in Weert. Maar dit jaar gingen de collectanten weer op pad. En dat heeft volgens de organisatie van de gezamenlijke collecte het grote verschil gemaakt met het vorig jaar.  

Veel inwoners van Weert hebben hun bijdrage geleverd aan de schitterende opbrengst 2021 van de jaarlijkse geldinzamelactie voor 20 landelijke goede doelen en fondsen. De organisatie van Weert Collecteert! wil iedereen die hieraan heeft meegewerkt hartelijk danken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie