Tungelroy laat Weer(t) van zich horen

Archieffoto markt in Tungelroy

Komende zondag 17 oktober wordt in Tungelroy weer een mooie activiteit georganiseerd onder de noemer: “Tungelroy laat weer(t) van zich horen”.

Muziek en kraampjes

In het MFA en de Barbarakerk zijn er verschillende muzikale optredens, deze starten om 14.00 uur. De Kemperveldweg tot aan de Barbarakerk is afgezet en hier zullen marktkraampjes staan waar de plaatselijke ondernemers en verenigingen zich gaan presenteren. Andere kraampjes zullen weer bezet worden door inwoners uit verschillende culturen die Tungelroy rijk is. Zij zullen de bezoekers kennis laten maken met lekkernijen uit hun land / streek.

Sport en spel

Sport en spel komen ook aan bod tijdens deze dag. Op het JOP veldje staat er een springkussen en zal de stichting KVW actief aanwezig zijn en is er natuurlijk ook de mogelijkheid voor voetbal.

Bij de handboogvereniging kan er weer geschoten worden met pijl en boog en luchtbuksen. De oudervereniging geeft instructie over koersbal en de dames gymclub Crescendo zal aanwezig zijn met de nodige informatie.

Dit zijn een paar tipjes van de sluier maar laat je vooral verrassen met alles dat Tungelder te bieden heeft.