Zaklamp-rondleidingen door donkere Annamolen Keent

Plaats een reactie

Normaal staat de monumentale Sint Annamolen aan de Keenterstraat in de donkere maanden van het jaar ’s avonds in het licht van de LED schijnwerpers. Maar zaterdag 30 oktober blijft deze monumentale molen van Keent ’s avonds en ’s nachts in het duister gehuld.

Nacht van de nacht

De LED schijnwerpers op de molenbelt springen deze avond niet aan. En ook binnen in de molen blijft de verlichting uit. Want de molen aan de Keenterstraat doet mee aan de Nacht van de Nacht.Deze Nacht van de Nacht is een uitstekende gelegenheid om de wat mystieke sfeer die ’s avonds in een donkere molen hangt, te komen proeven. Waar komen de geluiden die je hoort vandaan? En van wie of wat is dat silhouet dat je ziet en niet direct herkent? Wedden dat je ook wel enkele vleermuizen zult zien voorbij fladderen als je op de molenbelt staat.  

Zaklamp rondleidingen

Om dat allemaal te kunnen ervaren, organiseren de molengidsen tijdens deze avond enkele speciale zaklamp-rondleidingen door de molen. Een rondleiding duurt ongeveer drie kwartier. Zo leer je de molen op een heel bijzondere en verrassende manier kennen. Er is een rondleiding om 18.15 uur, 19.00, 20.00, 21.00 en 22.00 uur.  En na afloop is er een kop koffie of chocomel en wafel om samen even gezellig na te kletsen.

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor deelname aan de rondleiding, kosten € 3,- p.p.,  is wel gewenst. Ook graag zelf een zaklamp meebrengen. Per rondleiding kunnen maximaal 10 personen deelnemen. De rondleiding is minder geschikt voor erg jonge kinderen en voor mensen die minder goed ter been zijn.

Aanmelden kan via de website van de Annamolen: https://annamolencom.wpcomstaging.com/agenda/nacht-van-de-nacht/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie