Corry en Math Lenders 50 jaar getrouwd

Vandaag vieren Corry en Math Lenders uit Weert hun 50 jaar huwelijk.

Math kwam in de jaren 60 regelmatig naar de Herenstraat 175 om daar voetbal te kijken. Ze hadden daar immers kleuren tv! Maar het oog viel nog niet meteen op het meisje (Corry) dat toen al regelmatig in beeld stond.

Maar bij de oud- en nieuw viering van 1969-1970 sloeg de vonk toch wederzijds over, waarna het vrijen begon. Ze raakten verloofd om vervolgens op 29-11-1971 het ja-woord te geven.

De jaren die toen volgden zijn mooi om op terug te kijken. De geboorte van hun
tweeling Patrick en Dennis, twee schoondochters en vier kleinkinderen. Het is een rijkdom voor Corry en Math.

Ze gingen tussendoor regelmatig op vakantie, maakten wandelingen en gingen fietsen. Iets wat ze samen toch graag deden. Toen werd het tijd voor de kleinkinderen. Dus oppassen en zwemmen. De herfstvakanties waren ieder jaar weer een genot voor oma en opa.

Tussendoor hebben ze ook nog tijd vrij kunnen maken om wat geld te verdienen. Math heeft vanaf de M.U.L.O. van 1964 tot 1970 bij de firma Joosten Transport gewerkt en van 1970 tot 2008 bij de Smeets-drukkerij. Toen volgde het pensioen.

Voor de geboorte van de kinderen gaf Corry party’s in Tupperware. Vanaf 1978 tot heden is ze
consulente bij Mylène, waarvan +30 jaar als teammanager. Ze is en was tevens ook heel bedrijvig in het huishouden. Ze is een duizendpoot die altijd voor iedereen klaar staat.

De tijd wordt nu ingevuld door te genieten in hun appartement met dingen die ze
leuk vinden. En natuurlijk mag Pepper de hond niet ontbreken. Ze hopen dit nog jaren vol te houden en gezond te blijven.