De Lèste Drej presenteert ‘Des wi-j ut heej gebuuërtj’

Algemeen Vastelaovendj WdGlab Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Des wi-j ut heej gebuuërtj – is de titel van het allernieuwste nummer van De Lèste Drej.

Na het behalen van de tweede plek tijdens het Wieërter vastelaovend lidje afgelopen zondag, komt het vastelaovend trio opnieuw met een eigen nummer en videoclip. Eerder wonnen Tim Crins, Joerik van Dooren en Erik Feijen het Wieërter vastelaovendj lidje in 2017 en 2019.

Bijzondere samenwerking

In het nieuwe nummer “Des wi-j ut heej gebuuërtj” staat centraal dat rood, geel en groen, Limburg verbindt. Dit komt in de videoclip onder andere naar voren in een bont graffiti werk in samenwerking met Slim Streetart. Nieuwsgierig? Bekijk dan de videoclip die vanaf nu te zien is. Want, ‘Des wi-j ut heej gebuuërtj’!

Des wi-j ut heej gebuuërtj is nu te beluisteren op Spotify, Youtube en diverse andere muziekkanalen.

Info & meer

Bekijk de videoclip: https://youtu.be/Sv6C0ZlFqxg

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie