Heerschap investeert €750.000,- in het lokale verenigingsleven

Heerschap Groep gaat niet alleen haar supermarkten verbeteren, maar geeft ook een boost aan het verenigingsleven in Weert, Nederweert en Leudal door de eerder aangekondigde actie Heerschap Verbindt! In totaal gaan 55 verenigingen de samenwerking met Heerschap Groep aan. Deze lokale verenigingen, goed voor 20.000 leden, verdelen in drie jaar tijd €750.000,-.

Tom van der Putten, projectmanager Heerschap Verbindt!, bracht de afgelopen maanden meerdere bezoeken aan de verenigingen: ‘’Goed om te zien dat Stan naast het ondernemen veel aandacht geeft aan het verenigingsleven en de maatschappelijke functie hiervan. Ik ben blij met de enthousiaste reacties op zowel Heerschap Verbindt! als de ombouw naar Albert Heijn. Jumbo wordt dan wel Albert Heijn. Heerschap blijft Heerschap. Klanten kunnen er op vertrouwen dat de servicegerichte medewerkers, de lekkere producten van Bakkerij Heerschap en natuurlijk de binding met de klanten en lokale betrokkenheid van Heerschap blijven!’’, aldus Tom.

Enthousiaste reacties

Na de succesvolle informatieavonden begin juni is er door veel verenigingen erg enthousiast gereageerd op dit unieke en lokale sponsorschap. HV Weert is een van de deelnemende verenigingen aan Heerschap Verbindt! Voorzitter Bas Pluijmen: ‘’Uiteraard ben ik erg enthousiast als sponsoren iets willen doen voor het verenigingsleven en met name regionaal. Doordat we samen optrekken met een lokaal en groot bedrijf met mooie Heerschap supermarkten hier in de regio zal HV Weert bekendheid krijgen met dank aan Heerschap.’’

Heerschap Verbindt!

Heerschap Verbindt! is een uniek en lokaal sponsorschap met een langdurige samenwerking en
zekerheid van inkomsten voor meerdere jaren. Er zijn diverse momenten waarop de vereniging met een minimale inspanning een sponsorbedrag van duizenden euro’s per jaar kan verdienen.

In totaal stelt Heerschap Groep een bedrag van €750.000,- beschikbaar om het verenigingsleven een boost te geven na de coronaperiode.

Bekijk de website jumboheerschap.nl/heerschapverbindt voor de deelnemende verenigingen