Uitreiking Lambieck uitgesteld

Stichting Lambieck Knoup heeft vandaag besloten om de Lambieck avond aanstaande zaterdag (6 november 2021) niet door te laten gaan. 

Dit doet de stichting omdat de corona besmettingscijfers in Weert momenteel hoog zijn, dat ook het SJG in Weert vol ligt met covid-19 patiënten. Zo vol dat ze afgelopen week een opnamestop hebben moeten afkondigen. 

Om deze reden willen de leden van de Lambieck Knoup niet het risico nemen de besmettingen verder te doen oplopen middels een evenement.  Daarnaast willen ze bezoekers van de Lambieck avond een onbezorgde, lollige avond bezorgen zonder dat dit overschaduwt wordt door wat er om ons heen gaande is.

Men zal spoedig een nieuwe datum communiceren waarop de Lambieck avond zal gaan plaatsvinden. Ze hopen iedereen dan allemaal een lollige avond te kunnen bezorgen onder hun motto: “‘t ès bést lollig ‘ne kieër ‘t kaof te zeen!’