Wie krijgt de gouden, zilveren en bronzen Lambieck uitgereikt?

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Onder het motto “‘t És bést lollig um ’ne kieër ‘t kaof te zeen” worden op zondag 3 maart vanaf 14.00 uur bij de SooS in Weert voor de 44ste keer de gouden, zilveren en bronzen Lambieck uitgereikt.

Jan van de Croeëndrager

Ieder jaar reikt Stichting Lambieck Knoup Wieërt deze beeldjes uit aan mensen die afgelopen jaar de stomste streek hebben meegemaakt. Ook wordt deze middag de nieuwe Jan van de Croeëndrager gehuldigd, een eretitel voor iemand die zich belangeloos heeft ingezet voor de Weerter samenleving. Dit jaar zal deze worden uitgereikt aan Lennart Stultiens.

Goed doel

Ieder jaar kiest de Lambieck Knoup een goed doel uit Weert en omstreken en probeert de Knoup zoveel mogelijk geld binnen te halen voor dit goede doel. Dit keer gaat het opgehaalde bedrag naar “Stichting De gewoonste zaak van Weert”, die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden vanuit het hart in werk en/of dagbesteding en faciliteren in het aangaan van (nieuwe) contacten.

Gratis entree

Tijdens deze middag vol humor is er tevens optredens van Tipsy XXS. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis en voor niks.

Dus laat je verrassen door de stomme streken van de Weertenaren en kom op zondag 3 maart rond de klok van 2 uur naar de SooS op de Markt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie