Voorverkoop van 57 woningen Laarveld fase 3 gaat van start

Binnenkort kan er gebouwd gaan worden aan Laarveld fase 3. Vanaf morgen start Dwars Makelaars met de voorverkoop van de 57 woningen die ze mogen verkopen voor het zogeheten projectmatige gedeelte.

Wonen in Laarveld blijkt enorm populair. De verkoop van de kavels en woningen in de vorige twee fases ging onverwacht snel. Daarom wordt er nu ook hard gewerkt zodat de derde fase van start kan gaan.

Het braakliggende terrein wordt momenteel nog bouwrijp gemaakt. De nutsvoorzieningen worden aangelegd en de contouren van de toekomstige starten worden steeds meer zichtbaar.

De 57 woningen betreffen vrijstaande, geschakelde 2-onder-1 kap en levensloopbestendige woningen. De woningen beschikken over een woonoppervlakte tussen de 125 en 150 vierkante meter. Van de 57 woningen zijn 22 levensloopbestendig.

De woningen worden volgens de laatste standaarden gerealiseerd. Duurzaam en goed geïsoleerd. Ze beschikken ze over een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. De nieuwe bewoners krijgen ruimte om hun eigen keuken te ontwerpen.

Meer informatie: www.natuurlijk-laarveld.nl en https://www.facebook.com/dwarsmakelaars/