Bestuurder zwaargewond na ongeval op Wessemerdijk in Heel

Heel – De hulpdiensten zijn zondag rond 1.40 uur gealarmeerd vanwege een eenzijdig ongeval op de Wessemerdijk in Heel.

In een bocht net voor de Thornerweg (nabij Sluis Paneel) was een auto van de weg geraakt tegen een boom gebotst en op z’n zijkant in de berm tot stilstand gekomen. De bestuurder was hierbij ernstig gewond geraakt. Twee ambulances, een Officier van Dienst Geneeskunde en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

De bestuurder werd met hulp van de brandweer uit zijn voertuig bevrijd. Voor dit kon gebeuren klom een ambulancemedewerker de auto in om het slachtoffer te stabiliseren. Vervolgens werd het dak van de auto afgeknipt.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Bekijk een video via: https://youtu.be/YYO_-j7UkuY