Boosterprikactie ‘Weert Vaccineert’ verloopt voorspoedig

De huisartsen in Weert kijken met een tevreden gevoel naar de boosteractie die ze gisteren en vandaag hebben kunnen organiseren. De huisartsen hebben zich samengepakt om de inwoners van Weert tussen de 18 tot 60 jaar oud te kunnen voorzien van een ‘booster’. Vandaag gaat de boosteractie door. De leeftijd is verhoogd naar 65 jaar.

Bezoekers reageren enthousiast. Het verloopt snel. “Het lijkt net een wasstraat voor auto’s”, zegt Gerd-Jan. “Goed gedaan. Nu hoef ik niet zo lang te wachten om naar een GGD-locatie te gaan”, zegt Albert.

Ook huisarts Wolters is tevreden. “De boosteractie verloopt naar wens. We zitten op schema wat betreft het vaccineren. Alleen de locatie Keenter Hart loopt wat achter qua verwachtingen”. In de onderstaande video licht hij toe waarom.

Op de eerste dag zijn volgens een eerste schatting ruim 6000 mensen voorzien van een boostervaccinatie. Vandaag kunnen de mensen t/m 65 jaar nog naar een van de vaccinatielocatie in Weert. Sporthal Aan de Bron (Maaslandlaan), Sporthal St. Theunis (Parklaan bij Het College), Sporthal Boshoven (Vrakkerplein) en het Keenter Hart (St. Jozefskerkplein) zijn open tot 17.00 uur.

Bekijk de video via: https://youtu.be/5jBn-kTRTZU