Huisartsen gestart met de boosteractie ‘Weert Vaccineert’

Update 16.15u – Vandaag zijn de Weerter huisartsen begonnen met het geven van de boostervaccinatie voor mensen die dat willen. Met deze actie willen de huisartsen vaart maken met de boostervaccinatie tegen het coronavirus.

Om 12.00 uur begon de actie en er stonden al meteen tientallen mensen in de rij. De huisartsen begonnen met de leeftijdsgroep 18 – 30 jaar. Later vandaag en morgen volgen de leeftijdsgroepen. Er geldt een vrije inloop op de locaties van de huisartsen.

Omdat de actie over meerdere locaties is verspreid is de doorstroming goed. Rond het middaguur stond er een kleine wachtrij buiten, maar deze was al snel verdwenen.

Meer informatie over de actie van de huisartsen kun je vinden door op deze link te drukken.

Update 16.15u: door de goede doorstroming er is nog genoeg ruimte voor andere leeftijdsgroepen. De leeftijd is tevens verhoogd naar 65 jaar. Ook mensen die vrijdag waren ingedeeld mogen vandaag komen. Er geldt een vrije inloop op alle locaties in Weert.