Kieslijst Weerter VVD bekend

“Een kwalitatief goede en sterke lijst”, aldus lijsttrekker Wendy van Eijk, momenteel wethouder Financiën, Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting in het college van B&W. De leden van de Weerter VVD stelden tijdens de Algemene Leden Vergadering op zaterdag 4 december de volgorde van de kieslijst vast. Ook keurden ze het verkiezingsprogramma goed, getiteld ‘Thuis in Weert’.

In de top 10 van de kieslijst staan naast lijsttrekker Wendy van Eijk, de huidige VVD-fractieleden Thomas van Gemert, Marie-Thérèse van den Bergh, Fer Kurvers, Joost Wiezer en Lars Lambers. Verder is er gekozen voor een goede mix van kandidaten met verschillen in ervaring en achtergrond. Ook is er gelet op een goede verdeling over de verschillende wijken en dorpen in de gemeente. 

Van Eijk is heel trots op deze lijst: “Ik heb enorm veel zin om me in te zetten als lijsttrekker voor de Weerter VVD met dit geweldige team van zeer gekwalificeerde mensen. Het is een goede mix tussen oud en jong, ervaren en nieuwe mensen. We willen aan de slag, ons verkiezingsprogramma ligt klaar! De campagne wordt voorbereid. Op woensdag 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dan is het aan onze inwoners om te bepalen of de Weerter VVD verder mag bouwen aan een ‘Thuis in Weert’, voor alle Weertenaren.”

De volledige kieslijst

  1. Wendy van Eijk
  2. Thomas van Gemert
  3. Evert Kneepkens
  4. Marie-Thérèse van den Bergh
  5. Fer Kurvers
  6. Joost Wiezer
  7. Lars Lambers
  8. Lillian van Grimbergen
  9. Miranda Jeurninck
  10. Henny Tinnemans
  11. Jeroen Stein
  12. Lennart Stultiens
  13. Olga Giesendorf
  14. Ton Hendriks
  15. Lotte Niederer
  16. Ramon Camp
  17. Vigo Ronckers
  18. Eric Vugs
  19. Luca Claessens
  20. Judith Driessen
  21. Henny Beuving
  22. Gerold Vereijken
  23. Joey Engelen
  24. Frans van Eersel