Leuken in feeërieke Kerstsfeer

Wijkraad Leuken heeft begin december een oproep gedaan aan alle wijkbewoners om de wijk Leuken op de kaart te zetten als ‘de mooist verlichte wijk van Weert’. Immers, de maand december is dé ultieme feestmaand van het jaar; gezelligheid en vooral veel mooie lichtjes.

Om bewoners te stimuleren heeft de wijkraad er een wedstrijdelement aan toegevoegd: Wie heeft de mooist versierde tuin? Veel wijkbewoners hebben gehoor gegeven aan de oproep van de wijkraad en een foto ingezonden van hun prachtig in kerstsfeer versierde tuin. De jury heeft een voorselectie gemaakt en via Facebook konden inwoners stemmen op wie van de vier mooiste voortuinen een heerlijk brunchpakket van Jumbo Heerschap heeft gewonnen.

Winnaar

Donderdag 23 december werd bekend wie de winnaar is geworden: de schitterende met vele lichtjes versierde voortuin van het mini-biebje aan de Leukerstraat kreeg de meeste stemmen.

Kerst in de wijk

Fraai verlichte voortuinen in de feestmaand december zijn voor alle wijkbewoners een lust voor het oog. Een late middag- of avondwandeling door de wijk is als een geschenk voor iedereen om van te genieten.

Ook het grote ‘kerstpanorama’ in de kerk op Leuken is zeker een bezoekje waard. Kijk op de website van wijkraad Leuken voor openingstijden: https://www.wijkraad-leuken.nl/nieuws/998/