Wiel en Maria van Bree 50 jaar getrouwd

Vandaag vieren Wiel en Maria van Bree uit Weert hun 50-jarig huwelijk voor de kerk.

Wiel is geboren op Laar en Maria is geboren op de Biest in Weert. Wiel en Maria hebben elkaar ontmoet doordat de oudere broer van Wiel verkering kreeg met de oudere zus van Maria. Wiel heeft gewerkt bij Mertens en Kirkels.

51 jaar geleden op 04-11-1970 trouwden Wiel en Maria voor de wet. Voor hen telt die datum niet omdat ze na het trouwen voor de wet nog steeds bij hun ouders bleven wonen en dus niet mochten doen dat bij het huwelijk hoort 😉 . Na het kerkelijke huwelijk op Kerstavond begon het huwelijk voor Wel en Maria echt en ze hebben hier ieder jaar van genoten. Zoals je op de foto’s kan zien genieten ze nog steeds van elkaar. De foto’s zijn gemaakt in hun eigen tuin.

Op Leuken kregen ze twee kinderen Ronnie en Linda. De passie van het gezin was dansen. Om het dansen staan Wiel en Maria in Weert dan ook bekend. 38 jaar geleden is het gezin verhuisd naar oud Boshoven. Hier genieten ze dagelijks van de tuin en Wiel van het hobbyen aan alles wat een motor heeft.

Buiten deze hobby’s genieten ze van hun kinderen en kleinkinderen. Gezin Ronnie, Cindy, Kevin, Stijn. Gezin Linda, Andy, Owen, Liam, Louis Vienna.


Wil jij ook iemand digitaal in het zonnetje zetten vanwege het huwelijksjubileum? Wees vrij om een foto en wat info te sturen naar WdG. Dat kan via het contactformulier, via de gratis app of via WhatsApp: 06-27355547. Kost verder niks en je maakt er mensen blij mee.