Rioolprobleem brengt waterlek in voormalige sexclub aan het licht

Algemeen Opmerkelijk Weert 3 reacties 1 min. leestijd

Tijdens rioleringswerkzaamheden bij een pand aan de Roermondseweg is vrijdag een waterlekkage ontdekt in het vervallen pand waar voorheen een sexclub was gevestigd.

Bij het openen van de putten op straat zagen medewerkers van Riool Service Budel dat één put gevuld was met kraakhelder water. Dat verwacht je niet bij een riolering. Ze gingen op onderzoek uit en kwamen uit bij het pand van de voormalige sexclub.

In het pand bleek de watermeter te zijn gestolen. Deze was zonder pardon weggehaald evenals het leidingwerk. Het water spoot nog steeds het pand binnen en vulde het riool. Waarschijnlijk is dat al een tijdje gaande.

De medewerkers van het rioolbedrijf hebben WML ingeschakeld om het waterlek te verhelpen. Ze moeten wachten totdat WML het probleem heeft verholpen zodat ze verder kunnen met het verhelpen van het rioleringsprobleem bij de buurman.

Vanwege de werkzaamheden kan er tijdelijke verkeershinder optreden. Houd hier rekening mee als je de Roermondseweg op gaat rijden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties