Wens van 10-jarige Tristan komt uit

Nederweert-Eind / Weert – Tristan, 10 jaar oud en wonende in Nederweert-Eind is ernstig ziek en heeft in zijn jonge leven al meer dan 15 chemokuren en 30 bestralingen gehad om zijn botkanker te bestrijden.

Via stichting Make a Wish heeft hij zijn kinderwens wereldkundig gemaakt: hij wil graag in een boomhut overnachten met een wolf! Die boomhutdroom is werkelijkheid geworden maar de wolf is vervangen door zijn lieve hond Luna. De Make-A-Wish Foundation is een non-profitorganisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult.

De Make Wish organisatie benaderde speeltoestellenfabrikant ABC Terreininrichting uit Weert, die meteen enthousiast een grote boomhut is gaan bouwen voor Tristan. Het bouwwerk is 3 x 3 meter groot en staat nu in zijn achtertuin tussen de bomen op 2 meter hoogte. Afgelopen woensdag, 22 december, is de boomhut aangeboden aan Tristan die stond te springen van enthousiasme.

Zijn bijzondere en aangrijpende levensverhaal is te lezen op Facebook: www.facebook.com/EenHeelLevenLangTristan