Buspassagier gewond nadat pakketbus tegen lijnbus botst

De hulpdiensten zijn donderdag rond 12.15 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op bedrijventerrein Kampershoek in Weert.

Op de Edisonlaan was een pakketbus tegen de zijkant van een lijnbus gebotst. Het ongeval gebeurde toen de pakketbus achteruit reed nadat de bezorger een pakket had afgeleverd. De chauffeur had de passerende bus over het hoofd gezien en knalde tegen de bus aan.

Een man die in de bus zat kreeg de klap te verwerken. Hij raakte tevens gewond aan zijn hand omdat en glasscherven door de bus vlogen. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De chauffeur kwam met de schrik vrij.

De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval. De lijnbus en pakketbus raakten flink beschadigd.

Bekijk een video via: https://youtu.be/L2nycmXPhCI