Flinke schade bij ongeval op de Randweg Zuid in Nederweert

Nederweert – Update – De hulpdiensten zijn zaterdag rond 9.00 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Randweg Zuid in Nederweert.

Een auto wilde de kruising tussen de Lindenstraat en Staterweg (bedrijventerrein Pannenweg) oversteken en kwam daarbij in botsing met een auto die over de Randweg Zuid (N275) reed.

Het kwam tot een botsing met flinke blikschade tot gevolg. De bestuurster van de kleinste auto die betrokken was bij het ongeval is in een ambulance medisch onderzocht en voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Een berger is ingeschakeld om de beschadigde voertuigen te bergen.

Update: De politie wil graag in contact komen met getuigen die dit ongeval gezien hebben. Ben jij getuige van dit ongeval, bel dan met het landelijke telefoonnummer van politie 0900-8844. Het registratienummer van het ongeval betreft: 2022007449.