Albert Heijn Heerschap op Boshoven geopend

De eerste klanten hebben vandaag kennisgemaakt met de nieuwe Albert Heijn Heerschap in de wijk Boshoven. De supermarkt van ondernemer Stan Heerschap, een voormalige Jumbo, ging vandaag om 16:00 uur open.

Supermarktmanager Rens Boonen en zijn team kregen meteen al veel complimenten. “Klanten zijn onder de indruk van de grootte van de winkel, de zelfscankassa’s en het enorme versaanbod. Heel fijn om in het eerste uur na opening al zulke positieve reacties te horen!”

De medewerkers hebben de afgelopen tijd hard gewerkt en kunnen daardoor de klanten meteen al uitstekend begeleiden in de nieuwe Albert Heijn. Bijvoorbeeld bij de zelfscankassa’s waar een speciaal team klaar staat om klanten te helpen die niet bekend zijn met zelfscan. “Als je liever bij een reguliere kassa wil afrekenen, kan dat natuurlijk ook,” aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn Heerschap Boshoven is open op maandag tot en met zondag van 8:00 tot 21:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid; parkeren is gratis.

Bart Bloemwerken

Naast de officiele opening van de nieuwe supermarkt ging ook Bart Bloemwerken vandaag officieel open. De bloemenwinkel heeft eveneens een nieuw onderkomen gekregen aan de kerk-zijde van het supermarktpand. Het enthousiaste team van Bart Bloemwerken staat klaar om Weert op te fleuren.

Bekijk een video via: https://youtu.be/st4RRbqLmvo